به گزارش ميراث آريا (chtn) \"اسفنديار رحيم مشايي\" در همايش يک روزه تبيين و تشريح برنامه‌ها و سياست‌هاي معاونت گردشگري گفت: در اين هفته قطعا اختصاص سهميه سفر انجام مي‌شود.

وي تصريح کرد: اين سهميه براي چهار فصل به صورت جداگانه اعلام مي‌شود و به کساني که به سفر مي‌روند اختصاص مي‌يابد.

وي اعلام ميزان سهميه‌بنزين سفر را به مشخص شدن مکانيسم اختصاص اين سهميه منوط کرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: با توسعه جايگاه‌هاي سوخت CNG اوضاع مناسب‌تر مي‌شود و دست دولت نيز براي اختصاص سهميه بيشتر بنزين سفر باز خواهد شد .

مشايي فلسفه تشکيل جلسات روساي سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري را همگرايي بيشتر خواند و خواستار جدي گرفته شدن نتايج اين نشست‌ها شد.

وي با بيان اينکه پيوند بين سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري فلسفي، اجرايي و عملياتي است، گفت: همه حوزه‌ها به هم مرتبط است و هر کدام ظرفيت‌هايي دارد که بايد به صورت همزمان و يک جا ديده شده و در برنامه‌ريزي‌ها مورد توجه قرار گيرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تصريح کرد: اگر سازمان بخواهد به وظايف خود عمل کند بايد همه مديران سازمان با همه مسائل آن آشنا باشند.

وي افزود: بايد خود را براي برنامه پنجم توسعه آماده کنيم و در اين برنامه بدرخشيم .

مشايي گفت: براي رسيدن به اين هدف بايد درون سازمان يک بسيج اتفاق بيفتد.

مشايي با تاکيد بر نگاه جامع در سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و لحاظ کردن ظرفيت‌هاي هر سه بخش در برنامه‌ريزي‌ها گفت: دربرنامه‌ريزي سفر صنايع‌دستي بايد در همايش‌ها و برنامه‌ريزي‌ها و در منظر گردشگران قرار داده شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري افزود: لحاظ کردن صنايع‌دستي در گردشگري باعث رونق آن مي‌شود و توجه به صنايع‌دستي رونق گردشگري را نيز به دنبال خواهد داشت.

وي خاطرنشان کرد: اگر پژوهش‌هايي که درحوزه گردشگري انجام مي‌شود به مفاهيم ملي تبديل نشود تبديل به مجلداتي خواهد شد که در کتابخانه‌ها گرد مي‌خورد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با اشاره به گزارش‌هاي ارائه شده از سوي مديران سازمان افزود: ما بايد برنامه محور باشيم و شاخص‌هايي داشته باشيم که با آن بتوانيم عملکرد خود را در هر بخش ارزيابي کنيم .

مشايي با بيان اينکه ادبيات مسئولان سازمان بايد برنامه‌اي باشد تاکيد کرد :ما بر اساس چشم‌انداز بيست ساله در 17 سال آينده بايد 20 ميليون گردشگر جذب کنيم کساني که به اين امر اعتقاد ندارند مسئوليت شرعي دارند که سازمان را ترک کنند.

وي با اشاره به تصويب 500 منطقه نمونه گردشگري در سفرهاي استاني هيات دولت گفت: با احتساب 10 ميليارد تومان براي تامين زيرساخت‌هاي هر منطقه 5 هزار ميليار تومان هزينه خواهد شد.

وي افزود: نياز به تجميع اين هزينه‌ها در سازمان نيست بلکه هر کدام از دستگاه‌ها با توجه به تکاليف خود در اين مناطق هزينه خواهند کرد و به عبارت ديگر سهم خود براي توسعه گردشگري را خواهند پرداخت.

مشايي با تاکيد بر توسعه سفرهاي حرفه‌اي گفت: اين سفرها قابل برنامه‌ريزي است، هر چند که بايد امکانات لازم براي سفر مردم به صورت شخصي را نيز فراهم کنيم.

S/H/105



انتهای پیام/

کد خبر 138605144